10 dagar kvar

Nu är det nära! I morgon göra jag minsta sista skoluppgifter. Två muntliga och ett prov, sen är det över! Då kan jag slappna av, pusta ut och bara njuta av den sista tiden som är kvar. 10 dagar till studenten, och idag har vi haft ett studentmöte där vi "färdigställt" allt. Kommer bli så himla roligt och samtidigt så himla tråkigt att lämna det här stället, och som jag säkert nämnt tidigare så kommer jag att flytta hem till Luleå igen, iaf för en stund! Samtidigt ska det bli skönt att komma hem. Jag har senaste tiden längtat hem väldigt mycket, kanske just därför att jag under året haft 11 veckors praktik hemma, åkt hem nästan varannan helg som gjort att jag vill vara hemma. Men Strömsholm gillar jag, väldigt mycket och såklart kommer lägenheten behållas!
 
I helgen som varit fick vi hem vår nya häst, "Rosa" som hon kallas är ett brunt sto på 8 år. Syrrans nya som jag kommer att både rida och tävla väldigt mycket. Jag har tidigare ridit den väldigt mycket och det är en otroligt fin häst, hoppar som attans men är inte helt enkel. Men det är så roligt att hon har kommit till oss. Kommer bli super!
 
 
Med Breeze rullar det på. Idag kontroll av sadeln som fortfarande satt perfekt, skönt! Träning på morgon, lösgörande arbete med tagen bakdel och bogen in och sen galopparbete och verkligen få henne att använda bakbenen, och när dom kommer igång går hon så himla bra. Så nu tränas det för fullt inför tävling!
 
Annars flyter allt på. I helgen åker jag hem till Luleå för att fira lite student, fixa lite grejer inför studenten, träffa familj och kompisar och självklart hinna vara med pojkvännen. Längtar verkligen!!
 
Kram!