Underbart fin ponny! ♥

Hej!
 
Sen uppdatering, men de är väl vad man får räka med jusst nu! Tänkte att jag breättar lite snabbt då om dagen.
Startade rätt så sent, första klassen 18,30 först som var LA:1.
 
LA:1
 
Ariz gick verkligen jätte fint på framridningen. Mjuk och framåt men inte bara så att hon sprang iväg utan hade bra med kontakt med henne och hon lyssnade väldigt bra och väntade på mig! :)
Samma inne på banan och ännu bättre, nån liten miss men slutade på 68,95 %, poängen kommer jag inte ihåg. Men slutade med vinst i den klassen :) Ponnyn vart helt otroligt fin!
 
LA:4
 
Eftersom jag inte har ridit LA:4 sen på DM, förra året så var mina mäl med denna klass först att komma ihåg programet och sen att slå 54 %.
Ariz var lite mer framåt på framridninge och banan, men lyssnade lika bra som i förra klassen. Jobbade mycket med övergångar och sånt för att få henne att lyssaverkligen till 100% då jag inte ville att hon skulle rusa iväg.
Hon var helt sjukt fin på banan och jag hade en jätte bra känsla, några små smissar där vi har svårt så de var inget.. men slutade på 68,25 & 280 poäng och vann även den klassen!
 
Kan inte mer att säga att jag har världens finaste ponny! Ställer upp till allting och gör sitt bästa, mer kan jag inte begära, hon är helt underbar!!
 
Varit ute och ätit en sväng också och firat mig en sväng, tusen tack för alla gratulationer också! :)
 
Nu blir de att surra en sväng innan jag kryper ner under täcket för att sova och kliva upp tidigt i morgon för att rida LA:P1 som varken jag eller Ariz har ridit, så de blir spännade :)
 
En bild från idag! :) (prisutdelningen i LA:1)